Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Παζάρι βιβλίων στη Δ.Ε.Θ.




Το βιβλίο δηλώνει παρόν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Από τις 7 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου

  Πόλος έλξης  βιβλιόφιλων, συγγραφέων και εκδοτών  αναμένεται να γίνει η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης  με την ευκαιρία της διοργάνωσης «Παζάρι ΔΕΘ 2013». Το παζάρι του βιβλίου το διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας,  στο πλαίσιο της 78ης  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

  Το παζάρι θα λειτουργεί τις ήμερες λειτουργίας της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης από τις 7 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερο 5 της ΔΕΘ – HELEXPO.

Βιβλία από μισό ευρώ

   Η συμμετοχή των εκδοτών, από όλη την χώρα, είναι σημαντική και τα βιβλία  πολύ αξιόλογα, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν βιβλία από ο,50 ευρώ. Το παζάρι, στο οποίο  θα υπάρχουν περισσότεροι από 500.000 τίτλοι βιβλίων όλων των κατηγοριών,  θα λειτουργεί καθημερινά  από τις 4  το απόγευμα  έως  τις 10 το βράδυ ενώ τα σαββατοκύριακα θα είναι ανοιχτά από τις 10  το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

   Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, αναφερόμενος στη διοργάνωση  τονίζει χαρακτηριστικά: «Η ΔΕΘ είναι ένας θεσμός που έχει φιλοξενήσει και αναδείξει καινοτομίες στην επιστήμη, στην τεχνολογία, στον πολιτισμό εδώ και περίπου 90 χρόνια. Είναι το βήμα νέων ιδεών και πρωτοβουλιών. Πιστεύουμε ότι οι επισκέπτες της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, μεγάλο κομμάτι από τους οποίους είναι και βιβλιόφιλοι, θα τιμήσουν με την παρουσία τους το «Παζάρι ΔΕΘ 2013» εκμεταλλευόμενοι και τις χαμηλές τιμές σε πολύ αξιόλογα βιβλία που τους προσφέρουμε»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου